

23. ROČNÍK MEMORIÁLU BEDŘICHA ŠUPČÍKA VÝSLEDKOVÁ LISTINA

muži - 8 m (1977 - 1998)

poř.	jméno	příjmení	nar.	organizace	čas 1	čas 2	čas 3	výsledný čas
1.	Štěpán	Muchka	1981	Sokol Mladá Boleslav	6,44	6,18	6,10	6,10
2.	Patrik	Valut	1984	ŠSK Palestra Praha	6,42	6,43	6,48	6,42
3.	Martin	Trnka	1995	ŠSK Palestra Praha	6,76	6,79	6,71	6,71
4.	Václav	Kotlan	1983	Sokol Příbram	7,02	6,89	6,84	6,84
5.	Tomáš	Kohoušek	1994	Sokol Mladá Boleslav	7,54	6,84	7,02	6,84
6.	Aleš	Fišer	1997	Sokol Brno I	7,12	8,21	-	7,12
7.	Karel	Janda	1994	Sokol Libčice nad Vltavou	7,24	9,46	7,22	7,22
8.	Pavel	Macháň	1996	Sokol Brno I	7,51	7,33	7,36	7,33
9.	Filip	Šmejkal	1992	Sokol Praha Vršovice	7,35	11,41	7,81	7,35
10.	Martin	Szabó	1993	Sokol Poděbrady	7,40	7,63	9,83	7,40
11.	Martin	Matěj	1986	Sokol Nové Město nad Metují	7,48	7,42	-	7,42
12.	Jan	Král	1988	Sokol Nové Město nad Metují	8,08	7,49	-	7,49
13.	Petr	Bílý	1981	ŠSK Palestra Praha	7,52	7,71	-	7,52
14.	Jiří	Kotlan	1987	Sokol Příbram	8,36	7,59	-	7,59
15.	Natanael	Měcháček	1990	ŠSK Palestra Praha	7,81	8,00	-	7,81
16.	Jiří	Tlamsa	1979	ŠSK Palestra Praha	8,49	8,24	-	8,24
17.	Adam	Kovál	1998	Sokol Brno I	10,96	8,25	-	8,25
18.	Jakub	Nantl	1994	Brno - Královo pole	8,26	8,35	-	8,26
19.	Filip	Řezníček	1998	Sokol Brno I	10,72	8,32	-	8,32
20.	Jiří	Effenberger	1990	Sokol Brno I	8,34	9,08	-	8,34
21.	Jan	Šindelář	1993	Sokol Příbram	8,41	10,03	-	8,41
22.	Matouš	Havrlík	1995	Sokol Příbram	10,05	8,50	-	8,50
23.	Marek	Pustaj	1983	ŠSK Palestra Praha	9,39	9,09	-	9,09
24.	Tomáš	Ježek	1988	Sokol Příbram	9,16	9,25	-	9,16
25.	Michal	Fejgl	1980	ŠSK Palestra Praha	9,46	9,25	-	9,25
26.	Marek	Voborný	1989	TJ Sokol Křoví	9,85	10,57	-	9,85
27.	Matouš	Lachman	1998	Sokol Příbram	10,17	10,01	-	10,01
28.	Martin	Křena	1987	Sokol Poděbrady	11,43	10,11	-	10,11
29.	Richard	Müller	1992	SK Akroba	10,49	10,27	-	10,27
30.	Jan	Knobloch	1998	Sokol Brno I	10,27	11,69	-	10,27
31.	Stanislav	Trávníček	1977	Sokol Písek	10,29	10,78	-	10,29
32.	Marek	Vočka	1993	Sokol Příbram	10,36	10,31	-	10,31
33.	Tomáš	Krupička	1993	Sokol Libčice nad Vltavou	11,48	11,22	-	11,22
34.	Ondřej	Kolda	1993	Sokol Praha Vršovice	12,92	12,28	-	12,28
35.	Michal	Vopelka	1985	Sokol Praha Vršovice	12,91	12,36	-	12,36
36.	Jan	Pokorný	1998	Sokol Libčice nad Vltavou	12,42	12,53	-	12,42
37.	Pavel	Čambala	1977	Sokol Příbram	13,18	12,45	-	12,45
38.	Dušan	Pokorný	1982	ŠSK Palestra Praha	12,66	12,62	-	12,62
39.	Tomáš	Stejskal	1992	Sokol Žižkov II	13,53	12,66	-	12,66
40.	David	Beran	1979	ŠSK Palestra Praha	12,91	13,29	-	12,91
41.	Jaroslav	Kosán	1982	Příbram	13,02	13,67	-	13,02
42.	Josef	Kubišta	1992	TJ Sokol Praha Libeň	13,12	13,61	-	13,12
43.	Ondřej	Pilát	1983	Žraločí Mňamka	13,68	-	-	13,68
44.	Pavel	Fíla	1989	Sokol Příbram	17,17	=	-	17,17
45.	Vojtěch	Janda	1994	Sokol Praha-Libeň	18,34	22,94	-	18,34



23. ROČNÍK MEMORIÁLU BEDŘICHA ŠUPČÍKA

VÝSLEDKOVÁ LISTINA

senioři - 8 m (1976 a st.)

poř.	jméno	příjmení	nar.	organizace	čas 1	čas 2	čas 3	výsledný čas
1.	Pavel	Coufal	1973	SG Všetaty	9,80	10,19	9,67	9,67
2.	Jiří	Horký	1976	ŠSK Palestra Praha	10,82	10,61	10,14	10,14
3.	Vladimír	Matouš	1976	ŠSK Palestra Praha	10,97	11,06	11,98	10,97
4.	Lubomír	Jokel	1964	ŠSK Palestra Praha	12,52	12,22	12,49	12,22
5.	Martin	Trávníček	1974	Sokol Písek	13,37	13,89	-	13,37
6.	Luboš	Šikula	1963	Sokol Pardubice	14,81	14,12	17,49	14,12

Datum konání: 18.3.2017 Místo konání: Sokolovna Příbram I - 162



23. ROČNÍK MEMORIÁLU BEDŘICHA ŠUPČÍKA

VÝSLEDKOVÁ LISTINA

dorostenci - 4,5 m (1999 a ml.)

poř.	jméno	příjmení	nar.	organizace	čas 1	čas 2	čas 3	výsledný čas
1.	Marek	Valut	2000	ŠSK Palestra Praha	3,55	3,53	3,53	3,53
2.	Matěj	Cigl	1999	Sokol Brno I	-	4,07	3,53	3,53
3.	Jan	Trnka	1999	TJ Sokol Čtyři Dvory	7,01	3,59	4,50	3,59
4.	Jan	Bartošík	1999	Sokol Brno I	4,43	4,20	4,33	4,20
5.	Vilém	Chaura	2000	Sokol Pardubice	4,96	4,84	4,29	4,29
6.	Jan	Abraham	2000	TJ Sokol Komárov	4,66	4,50	5,28	4,50
7.	Filip	Kotek	2001	Sokol Brno I	4,72	4,75	4,72	4,72
8.	Tomáš	Kudera	1999	Sokol Brno I	4,99	4,92	5,63	4,92
9.	Adam	Polinec	2001	Sokol Libčice nad Vltavou	-	5,48	-	5,48
10.	Richard	Kloubský	2001	Sokol Libeň	7,89	7,57	-	7,57
11.	Tomáš	Pouček	2002	Sokol Příbram	7,97	7,75	-	7,75
12.	Štěpán	Huml	2003	Sokol Příbram	8,59	8,97	-	8,59
13.	David	Lamich	2003	Sokol Libčice nad Vltavou	10,58	9,46	-	9,46
14.	Kryštof	Vaner	2004	Sokol Příbram	10,60	10,40	-	10,40

Hlavní rozhodčí - Pavol Niezgozský

Měření a instalace cílového čidla - Tomáš Ježek

Startér - Jaroslav Chod