Pořadatel: T.J. SOKOL PRAŽSKÝ Místo: Žitná 42, Praha 2

XXVI. ročník Splhu schodištěm
Memoriál Bedřicha Lováka

Pořadí	Jméno	Příjmení	Ročník	Příslušnost	Kategorie dle pravidel OŠ		1. kolo	2. kolo	3. kolo	4. kolo	Nejlepší čas
1	Jana	Hurdálková	2000	T.J. Sokol Dvůr Králové n. Labem	V	6,20	5,93	5,55	5,47	7,22	5,47
2	Anežka	Holanová	2009	T.J. Sokol Dvůr Králové n. Labem	V	5,90	5,77	5,64	5,70	5,55	5,55
3	Markéta	Kolářová	2000	T.J. Sokol Praha-Libeň	V	7,00	6,61	6,70	6,48	6,72	6,48
4	Jana	Kiselicová	2004	T.J. Sokol Libčice nad Vltavou	V	10,00	7,15	7,27	7,24	7,62	7,15
5	Leona	Romanová	2004	T.J. Sokol Brno I	V	20,00	8,95	9,85	9,18	9,37	8,95
6	Andrea	Matošková	2002	T.J. Sokol Písek	V	17,00	12,27	-	-	13,43	12,27
1	Viktorie	Rajnyšová	2011	T.J. Sokol Libčice nad Vltavou	VI	14,00	10,78	11,25	-	13,37	10,78
2	Alžběta	Dvořáková	2011	T.J. Sokol Brno I	VI	20,00	11,92	11,83	12,30	12,62	11,83
3	Romana	Černěnková	2012	T.J. Sokol Brno I	VI	20,00	11,93	12,70	12,47	13,77	11,93
4	Nelly	Malá	2014	T.J. Sokol Brno I	VI	20,00	-	-	17,78	-	17,78
5	Eliška	Moravčíková	2013	T.J. Sokol Žižkov II	VI	20,00	-	-	-		-
6	Lucie	Sedláčková	2012	T.J. Sokol Žižkov II	VI	20,00	-	-	-		-

Technický úsek: Jan Štěpánek

Startér: Miroslav Vrána

Rozhodčí u lana: Pavol Niezgodský Ředitel závodu: Jiří Poes

Datum: 2.3.2024

Pořadatel: T.J. SOKOL PRAŽSKÝ

Místo: Žitná 42, Praha 2

XXVI. ročník Šplhu schodištěm Memoriál Bedřicha Lováka

	II. Startovní pole - Dorostenci a starší žáci (do 18 let včetně, šplh na 4,5 m)										
Pořadí	Jméno	Příjmení	Ročník	Příslušnost	Kategorie dle pravidel OŠ	Předpo kl. Čas	1. kolo	2. kolo	3. kolo	4. kolo	Nejlepší čas
1	Matyáš	Gult	2009	T.J. Sokol Brno 1	I	5,00	4,34	4,20	4,40	5,32	4,20
2	Jan	Holzmann	2010	T.J. Sokol Brno 1	I	6,00	5,46	5,78	5,91	4,90	4,90
3	Václav	Adámek	2009	T.J. Sokol Brno 1	I	8,00	5,47	5,79	5,52	5,55	5,47
4	Tomáš	Liškutín	2010	T.J. Sokol Brno 1	I	6,00	7,08	6,69	5,82	5,74	5,74
5	Petr	Zelenka	2010	T.J. Sokol Praha-Libeň	I	7,00	6,95	7,27	7,35	6,40	6,40
6	Oliver	Tomeš	2009	T.J. Sokol Brno 1	I	8,00	7,34	7,03	7,20		7,03
7	Vilém	Zach	2010	T.J. Sokol Brno 1	I	9,00	7,49	8,27	8,09		7,49
8	Petr	Ettel	2011	T.J. Sokol Praha-Libeň	1	9,00	8,15	8,15	9,02		8,15
1	Marek	Novotný	2006	T.J. Sokol Praha-Libeň	ll l	3,80	3,47	3,45	-	3,41	3,41
2	Vojtěch	Konopáč	2008	T.J. Sokol Brno 1	II	4,00	5,81	4,86	3,92	4,37	3,92
3	Jan	Krtička	2008	T.J. Sokol Brno 1	II	4,00	4,01	5,50	3,97	4,70	3,97
4	Tomáš	Ettel	2006	T.J. Sokol Praha-Libeň	II	4,00	4,08	-	7,15	4,09	4,08
5	Luboš	Doseděl	2008	T.J. Sokol Brno 1	II	7,00	4,94	5,88	4,52	4,48	4,48
6	Michal	Zelenka	2008	T.J. Sokol Praha-Libeň	II	4,00	4,73	5,20	5,66		4,73
7	Lukáš	Kühnel	2007	Atletika Šestajovice	П	7,00	5,67	5,96	6,06		5,67

Technický úsek: Jan Štěpánek

Startér: Miroslav Vrána

Rozhodčí u lana: Pavol Niezgodský Ředitel závodu: Jiří Poes

Datum: 2.3.2024

Pořadatel: T.J. SOKOL PRAŽSKÝ

Místo: Žitná 42, Praha 2

XXVI. ročník Šplhu schodištěm Memoriál Bedřicha Lováka

Datum	:	2.	3.	2024	
-------	---	----	----	------	--

	III. Startovní pole - Muži a Masters (starší 19 let, šplh na 8,0 m)										
Pořadí	Jméno	Příjmení	Ročník	Příslušnost	Kategorie dle pravidel OŠ	Předpo kl. Čas	1. kolo	2. kolo	3. kolo	4. kolo	Nejlepší čas
1	Matěj	Cigl	1999	T.J. Sokol Brno I	III	5,50	4,86	-	-	4,83	4,83
2	Adam	Novotný	2003	T.J. Sokol Praha-Libeň	III	5,99	5,97	-	5,67	5,74	5,67
3	Martin	Vacek	1999	T.J. Sokol Libčice nad Vltavou	III	5,99	5,73	6,05	5,74	5,69	5,69
4	Ondřej	Klíč	2003	T.J. Sokol Brno I	III	7,00	-	6,04	-	6,19	6,04
5	Martin	Trnka	1995	T.J. Sokol České Budějovice	III	7,50	7,20	6,96	7,29	7,90	6,96
6	Jan	Trnka	1999	T.J. Sokol České Budějovice	III	7,20	7,28	10,04	8,01	-	7,28
7	Bořivoj	Bergmann	2003	T.J. Sokol Brno I	III	7,50	7,78	10,04	7,30	10,48	7,30
8	Filip	Šmejkal	1992	T.J. Sokol Praha-Vršovice	III	8,00	7,79	7,52	10,63	7,80	7,52
9	Václav	Kotlan	1983	T.J. Sokol Příbram	III	8,50	7,78	7,80	8,20	7,90	7,78
10	Jiří	Kotlan	1987	T.J. Sokol Příbram	III	8,30	8,78	8,25	8,27	-	8,25
11	Vilém	Chaura	2000	T.J. Sokol Pardubice	III	9,00	8,51	8,30	9,03	9,61	8,30
12	Karel	Janda	1994	T.J. Sokol Libčice nad Vltavou	III	9,40	9,22	8,72	8,59	10,21	8,59
13	Martin	Ludva	2005	T.J. Sokol Brno I	III	10,00	9,57	9,10	11,63	9,52	9,10
14	Ludvík	Cimburek	1969	Czexxx	IV	11,00	9,57	9,22	9,67	-	9,22
15	Marek	Pustaj	1983	ŠSK Palestra	III	10,00	9,70	9,67	9,49	9,54	9,49
16	Pavel	Čambala	1977	T.J. Sokol Příbram	III	11,00	9,83	10,68	10,27	11,30	9,83
17	Jakub	Pálek	1997	T.J. Sokol Radotín	III	11,62	11,00	10,31	11,53		10,31
18	Matouš	Turek	1991	Nezařazený	III	9,00	11,22	10,71	-		10,71
19	Richard	Kašpar	2003	Šplh na laně České Budějovice	III	11,00	11,33	11,43	11,59		11,33
20	Lubomír	Jokel	1964	ŠSK Palestra	IV	12,99	13,44	13,43	-		13,43
21	Tomáš	Stejskal	1992	T.J. Sokol Žižkov I	III	15,00	13,91	13,53	-		13,53
22	Aleš	Tetur	1997	T.J. Sokol Brno I	III	15,00	15,03	15,14	15,96		15,03
23	Vladimír	Matouš	1976	T.J. Sokol Praha-Libeň	III	12,50	16,90	-	-		16,90
24	Tomáš	Novák	2002	T.J. Sokol Radotín	III	17,45	21,24	-	-		21,24

Technický úsek: Jan Štěpánek

Startér: Miroslav Vrána

Rozhodčí u lana: Pavol Niezgodský Ředitel závodu: Jiří Poes