Písecký šplhavec je vždy velkou cenou, kde se ukáže, kdo po letní pauze dokázal “nahodit” formu zpět a začít ji pomalu, ale jistě, ladit na MČR. Nyní vám přinášíme propozice na toto klání a jsme zvědavi, jakých výkonů budeme svědky. Právě v Písku je totiž vždy rekordní počet osobních maxim, hned za Mistrovstvím ČR. Jaký klíč tkví v této výjimečnosti, by nám měli pořadatelé někdy prozradit, aby ho mohli použít i organizátoři ostatních velkých cen ;-).

Kdo se ukáže v nejlepším světle reflektorů píseckého kolbiště se ukáže již v sobotu 15. 10. 2016. Letos opět vévodící Štěpán Muchka tak nějak úplně nepotvrdil jeho nadvládu v Libčicích. Zde sice i tak zvítězil, nicméně náskok nebyl nikterak oslnivý, jako jsme byli na minulých kláních zvyklí. Zda to byl pouze “výpadek totálního favorita” může nastínit právě Písek.

 

Přihláška – registrace do závodu

Pokud jste využili možnost registrovat se na našem webu a vyplnili jste příslušné údaje v profilu Vašeho uživatele, měl by být formulář níže téměř kompletně předvyplněn. Vy tak pouze kliknete na tlačítko Odešli, a o více se tak nemusíte starat ;-). Případná registrace Vám nezabere více jak minutu Vašeho času a posléze ušetří mnohem více.

Závod již proběhl, přihlášku není možno odeslat.

 

Písecký šplhavec 2016 – propozice

Plakát závodu

VC Písecký šplhavec 2016 - plakát